Family Fun Run

Oproep aan alle energieke gezinnen en sportliefhebbers! Doe mee aan de Family Fun Run en steun de strijd tegen energiestofwisselingsziekte – Samen voor Energie!

Beste enthousiaste families, hardlopers en wandelaars,

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de Family Fun Run en samen de strijd tegen energiestofwisselingsziekte aan te gaan. Dit is niet zomaar een hardloopevenement; het is één ronde vol uitdagingen. Hindernissen zoals zand, balken en water en het is een gelegenheid om samen te komen, plezier te hebben en een verschil te maken in het leven van degenen die lijden aan deze slopende ziekte.

Wanneer? zondag 5 mei Tijd: starten vanaf 10 uur Locatie: De Spartelvijver Inschrijven: via deze LINK Inschrijven kan vanaf 4 jaar, belangrijk heb je geen zwemdiploma dan altijd onder begeleiding van een volwassen, omdat we ook door het water lopen.

Wat is de Family Fun Run? De Family Fun Run is meer dan alleen een sportevenement; het is een viering van het leven, energie en solidariteit. Het is een kans voor gezinnen, vrienden en gemeenschappen om samen te komen en de kracht van verbondenheid te ervaren. We willen dat jullie je hardloopschoenen aantrekken, een glimlach op je gezicht toveren en meedoen aan deze geweldige dag vol plezier en betekenis.

Waarom meedoen? Door deel te nemen aan de Family Fun Run, draag je direct bij aan de strijd tegen energiestofwisselingsziekte. De opbrengst van dit evenement gaat naar onderzoek, behandelingen en steun voor degenen die getroffen zijn door deze ziekte. Jullie inzet maakt een verschil en geeft hoop aan degenen die elke dag vechten voor hun energie.

Hoe kun je meedoen?

  1. Schrijf je in als individu, gezin of team via deze LINK
  2. Bereid je voor op een geweldige dag vol plezier, sportiviteit en saamhorigheid.

Samen voor Energie – Laten we de finishlijn oversteken voor degenen die dat zelf niet kunnen!

We rekenen op jullie deelname en enthousiasme om van de Family Fun Run 2024 een onvergetelijk succes te maken. Laten we samen rennen, lachen en onze energie bundelen voor een nobel doel. Schrijf je vandaag nog in en maak een verschil!

Sponsor Ron Lauwers, Maatwerk in Zorg en De spartelvijver

FAMILY FUN RUN ROUTE

Stichting Energy4Finn meer naamsbekendheid geven en hierdoor dus energiestofwisselingsziekte onder de aandacht te brengen, lokaal maar ook landelijk. Door deze aandacht hopen we meer geld in te kunnen zamelen om onze missie te doen slagen.

Onze Ambitie