Smoking Barrels & Special Beer

Zaterdag 6 april van 18.30-23.00 uur Smoking Barrels & Special Beers Event bij Beverdijcken

Inschrijven: klik hier

Op zaterdag 6 april komt een uniek evenement naar Nederland dat alle zintuigen zal prikkelen en tegelijkertijd een nobel doel zal dienen. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid, want we presenteren “Smoking Barrels and Special Beers” – een unieke combinatie van overheerlijke BBQ-gerechten en een zorgvuldig samengestelde selectie van bijzondere bieren.

Wat kun je verwachten?
Geniet van een culinair avontuur waar de smaak van sissende barbecue vuren en verfijnde speciaalbieren samenkomen. Onze getalenteerde chefs zullen de Smoking Barrels bemannen en heerlijke, sappige BBQ-gerechten bereiden die je smaakpapillen doen dansen van vreugde. Ontdek daarnaast een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan bijzondere bieren die perfect passen bij de rijke smaken van de gegrilde lekkernijen. Zorg dat je erbij bent.

Waarom dit evenement?
“Smoking Barrels and Special Beers” gaat verder dan alleen lekker eten en drinken. We bundelen onze krachten om geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar energiestofwisselingsziekte. Door deel te nemen aan deze avond draag je direct bij aan het verbeteren van levens en het bevorderen van de medische vooruitgang op dit gebied.

Samen maken we het verschil!
Of je nu een liefhebber bent van smaakvolle BBQ, een kenner van speciaalbieren, of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit – “Smoking Barrels and Special Beers” is dé plek om samen te komen, te genieten en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld van smaken en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere toekomst. Koop nu je tickets en sluit je aan bij ons op [locatie] voor een avond vol smaak, plezier en liefdadigheid!

🎟️ Tickets beschikbaar via https://forms.gle/sS5xRoWu4S262TgWA

📅 Datum: zaterdag 6 april
🕕 Tijd: 18:30 uur
📍 Locatie: Beverdijcken 4 Bladel

Samen maken we een positief verschil in de wereld. Tot ziens bij “Smoking Barrels and Special Beers”!  ♥

Gesponsord door: Beverdijcken en Liberty foodbar

Stichting Energy4Finn meer naamsbekendheid geven en hierdoor dus energiestofwisselingsziekte onder de aandacht te brengen, lokaal maar ook landelijk. Door deze aandacht hopen we meer geld in te kunnen zamelen om onze missie te doen slagen.

Onze Ambitie