Libra’Smoking Barrels & Special Beers Event

Kaartjes zijn voor €39,50 p.p., All Inn, OP=OP beperkt kaartaantal van 100 stuks.

Libra ICT’Smoking Barrels & Special Beers Event
Rondom Taverne d’n ouwe brandtoren in Reusel zullen op vrijdag 26 april van 18.30-23.00 uur een kleine tiental Chefs en Pitmasters zichzelf in de kijker gaan zetten met uitzonderlijke gerechten van Smokers, BBQ’s, Big Green Egg’s en Foodtrucks.
Eén van de weinige Biersommeliers die Nederland rijk is, Guus Gijbels, zal bij elk gerechtje een bijpassend Speciaalbier presenteren. Houd jij van gerechten als “North Carolina Taco’ Spicey Pulled Pork”, “Beer braised Sweet Sticky Chicken” en “The Ultimate Pork Burnt Ends”, met daarbij een (H)eerlijk Speciaalbiertje? Dan is deze “Koningsavond” voor jou!

Inschrijven

Dat is nog niet alles!!

Team Energy4Finn heeft, in samenwerking met Brouwerij “De Bolle Brouwketel” uit Bladel, de laatste weken hard gewerkt aan een eigen Specialbiertje. Het “Mont Ventoux Helden” Bier zal het levenslicht zien, en zal alleen deze avond te proeven en te koop zijn.

Het “Mont Ventoux Helden” Bier is te koop per 4 stuks voor €10,- in een cadeauverpakking. Ook is er een veiling met mooie items zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Trappistenbrouwerij “La Trappe” in Berkel-Enschot, geschonken door de Bavaria Brouwerij. Of wat denk je van een Luxe VIP-arrangement bij FC Eindhoven, geschonken door onze Hoofdsponsor Libra ICT Service uit Bladel.
Alle opbrengst van deze avond gaat naar kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Sponsoren: Libra ICTTaverne d’n Ouwe Brandtoren

Stichting Energy4Finn meer naamsbekendheid geven en hierdoor dus energiestofwisselingsziekte onder de aandacht te brengen, lokaal maar ook landelijk. Door deze aandacht hopen we meer geld in te kunnen zamelen om onze missie te doen slagen.

Onze Ambitie

Mont Ventoux Challenge van Join4Energy

Het duurt nog even maar
De start is al over
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

HELP ONS MEE

Kijk bij ons Team om te sponsoren of Doneer rechtstreeks

Ons Team
DONEER NU